Pași către o nouă călătorie (în patru) imortalizați de Timeless Arts Ro

E o zi caldă de final de iulie.

Eu nerăbdător. De dimineață tot aștept să vină momentul. Între timp am pierdut numărul hainelor pe care le-am scos din dulap și le-am tot probat. Cu greu m-am lăsat convins să mă opresc la o cămășuță galben-pui de vară și o pereche de pantaloni scurți albaștri. Și asta doar pentru că așa mă asortez cu rochița cumpărată recent pentru Ea, pe care chiar eu am ales-o.

Cum care Ea? Ea, mica vedetă a zilei pentru care ne-am pregătit cu toții… surioara mea! Căci de asta e atâta agitație de la prima oră și eu sunt așa emoționat: astăzi avem sesiunea foto cu bebe, momentan în burtica mamei, motiv să adunăm amintiri în albumul foto la care să ne uităm cu drag peste ani.

Așa că, odată cu ora după-amiezii, și-au făcut apariția Cristina și Andrei, fotografii noștri de la Timeless Arts Ro, niște oameni super de gașcă cu care m-am simțit imediat în largul meu.

După ce am făcut cunoștință, a urmat o sesiune foto plină de distracție. Am râs mult, am sărit în patul de acasă, apoi am alergat prin parc, dar am avut și momente de tandrețe cu mami, tati și burtica, astfel că, la final, au ieșit niște fotografii de colecție de ți-e mai mare dragul.

Pe tot parcursul sesiunii, Cristina și Andrei ne-au ajutat să ne destindem, să ne relaxăm și să ne desfășurăm așa, natural, cum suntem noi unii cu alții în fiecare zi.

Ne-am bucurat că ședința foto s-a desfășurat în două locații – prima dată acasă, cu pătuțul pentru bebe și lucrușoarele ei, apoi în parc, unde nuferii tocmai erau în floare pe lacul din Parcul Circului – un loc foarte drag nouă unde ne petrecem mare parte din zilele libere când suntem în București.

Ba chiar am fi putut face și poze în studio, iar mamei i s-ar fi pus la dispoziție și rochii speciale pentru viitoare mămici, dacă nu am fi obosit după atâta joacă și distracție cu obiectivul foto îndreptat spre noi.

Așa că, după aproape două ore de clic după clic, am declarat sesiunea foto încheiată, iar a doua zi deja aveam toate fotografiile la noi în calculator. Super eficient și profesionist!

Dacă sunteți și voi în căutarea unui fotograf bun și dedicat care să surprindă emoțiile unui eveniment special din viața voastră, vi-i recomandăm cu drag pe Cristina Oltean și Andrei Apostol (e posibil să îl știți deja din Trupa Jukebox), mai exact Timeless Arts Ro, un concept de fotografie ce își propune să scrie povești prin fotografii, povești ce vor deveni amintiri de durată…

3 thoughts on “Pași către o nouă călătorie (în patru) imortalizați de Timeless Arts Ro

 • August 21, 2019 at 8:17 AM
  Permalink

  Pozele outdoor sunt așa de frumoase!

  Reply
  • August 21, 2019 at 8:26 AM
   Permalink

   Intr-adevar, si noua ne-a placut mult ce a iesit, mai ales ca era lumina perfecta la ora aia

   Reply
 • August 21, 2019 at 1:22 PM
  Permalink

  Sunteți foarte frumoși, iar fotografiile surprind emoții unice, care peste ani vor avea o conotație speciala!

  Reply

Leave a Reply

Scroll Up
%d bloggers like this: