Anul 2016 – destinație finală. Începe îmbarcarea spre 2017

În pragul unui nou an, fiecare din noi privește în urmă, spre ceea ce le-a oferit anul ce stă să se termine. Pentru noi, 2016 a fost plin de surprize și lucruri noi.

În primul rând e anul în care am venit pe lume, cândva la începutul lui Prier, făcându-i cel mai important cadou mamei mele, de ziua ei de naștere 🙂

Apoi, când nici nu m-am dezmeticit bine pe ce lume mă aflu, am început plimbările – întâi mai scurte, apoi din ce în ce mai curajoase. Iași, Brașov, Constanța – în primele două luni de viață, apoi am zburat prima oara cu avionul și am ajuns în Malta unde am cutreierat toata insula, timp de o săptămână – prima mea ieșire din țară și  prima vacanță în trei pe meleaguri străine.

Au urmat, rând pe rând, primul gângurit… primii dințișori… primele silabe… prima mea linguriță… primii pași de-a bușilea… prima vedere asupra lumii în două picioare… Iar printre ele am strecurat alte și alte plimbări: Cluj, Suceava, Tihuța, Colibița, Vatra Dornei, Tulcea, apoi Sunny Beach, Nessebar, Lyon, Grenoble, Moldova și cucerirea inter-continentală Hong KongMacau. Ba zâmbind, ba mai morocănos, ba mai somnoros uneori, m-am plimbat pe rând cu mașina, cu avionul, cu vaporașul, cu telescaunul sau telecabina. Și peste tot am imortalizat poze frumoase, ce vor rămâne amintiri neprețuite peste ani.

Ce să zic, a fost un an plin, în care am învățaț extrem de multe lucruri, atât despre viață, cât și despre lume și am descoperit în jurul meu foarte mulți oameni care mă iubesc. Acum sunt extrem de ocupat cu toate cadourile pe care le-am primit, încă mai desfac ambalaje și mă mai joc prin cutii (da, tot cutiile sunt preferatele mele, ca ale oricărui copil, nu?!).

20161230_110928

Curând, însă, ne pregătim pentru următorul an din viața mea, care se anunță cel puțin la fel de palpitant. Abia aștept să plecăm in Argentina – spune tati ca e excursia vieții lui, eu încă nu mă pronunț. Și promit să vă țin la curent cu toate noutățile, ca și până acum.

Până atunci, vă urăm la unison un 2017 așa cum vi-l doriți, fiecare zi din noul an să vă aducă o nouă descoperire și drumurile să vă poarte spre locuri dragi și frumoase!

20161230_131355

Al vostru mic călător,

Albert

***Și dacă v-au plăcut plimbările noastre și vreți să ne urmăriți live și în 2017, vă așteptăm să ne apreciați și pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/parinticalatori/.***

Leave a Reply

Scroll Up
%d bloggers like this: